Pages

30 Dec 2009

My Step Uncle: In memory

Tonight I got a SMS from my little brother. "Mok ada tel td. Ye kabo ayoh de ajil ningal dh ptg marin...". For a second, I'm shocked. Feel very sad in deep of my heart.

Al-Fatihah to late my step uncle. Step brother to my father. May be I feel really sad because of last Hari Raya Aidilfitri my family do not see him for the last time. I still remember his smile when I was a little boy. Giving me penny and always be good to my father and mother. May Allah bless you in the next world...  

p/s: Word for today, "Berpencak, berpencak juga tapi akademik jangan lupa!", by Pak Dol. All the best to all Pro M candidates for this campus election.

29 Dec 2009

Something Passing By, Something Come Up...

That is the life meaning I think...


Memory passing by


Future coming up

18 Dec 2009

1Malaysia example...Where are we?

Salam 1Malaysia!

"Awak kumpul dua tiga orang then pergi ke mahkamah majestret pagi besok, pukul 10 pagi program start". Dalam keadaan blurr-blurr, aku mengangguk je. Tengok kiri kanan semua sahabat yang lain ada hal pagi besoknya. "Argh, tak pe la, kalau pergi sorang-sorang pon apa salahnya", monolog yang terhasil bila takda Pak Dol di sisi.

Pagi besoknya seperti yang di"plan"kan aku bergerak seorang diri. Dengan JJR aku memecut terus ke JB. Dengan izin-Nya, aku masih lagi sempat tiba sebelum program tu tamat. Aku pon sebenarnya tak tau sangat program tu bagaimana, cuma pengarah cakap ada kes pasal isu SUARAM. Sementara kamera masih di tangan aku pon mengambil gambar-gambar ni.


Press sibuk mencari berita


Lawyer tertuduh menjawab soalan-soalan press


Tertuduh (chinese girl baju biru tu), ahli SUARAM dan Mr. X

Rupa-rupanya kes mahkamah ni berkaitan isu pencerobohan ke atas Kg. Melayu Plentong yang lepas! Tertuduh, Miss Kan (maaf kalau tersilap dengar, sepintas lalu je) dikenakan tuduhan kerana membuat laporan palsu berkenaan tindakan pihak berkuasa menghalau para penduduk Kg. Melayu Plentong dari kediaman mereka untuk dirobohkan.

Terkejut juga bila dapat tau yang wanita Cina ini cuba membela hak orang Melayu dan kemudiannya ditahan di bawah akta ISA selama 90 jam demi menolong orang Melayu! Penjelasan demi penjelasan ku dengari dan membuat aku terfikir kata-kata Mr. Rajendran, "Nilah salah satu contoh 1Malaysia yang kita duk laung-laungkan". Dari sisi penulis, hopefully she will be brave. 25hb January 2010 nanti bakal menjadi tarikh keramat dalam hidup beliau. Keputusan mahkamah akan diumumkan. Jadi....kita di mana? GAMIS Johor di mana dalam isu ni? Sokongan anda di mana?

17 Dec 2009

Slamat Hari Lahir ke-52 Mak!

A Wish from me to my sweetheart mother...Happy birthday mom!


Ehsan dari: http://fazilyahaya.wordpress.com/2009/07/21/selamat-hari-lahir-ibu/

8 Dec 2009

To be just like Ippo...Can I?

Salam Fighting Spirit!

In this post, I will introduce one of the best manga I read in this 4 years during my undergraduate life. Hajime No Ipoo a.k.a The Fighting!.


Determination is crucial in boxing!

This manga shows me how important is determination in everything that we love to do. As example Ippo (means first step in Japanese) love boxing so much from his high school. He develops himself from nothing-less person until become one of the champion boxer in Japanese Featherweight Championship. With straight wins until now and only one loss by KO to former champion.

This manga begin in 1989! Where I, myself still a 3 years old baby. The very interesting part in this manga is that Ippo always face new challenger with variety of skills of hooks, direct punches, blocks and etc.But until now Ippo manage to win in every matches he joined with KO after been beat by former Japanese Featherweight Champion.
For more info from wikipedia.org

3 Dec 2009

Where Are We Now???...

Salam Pasca Aidiladha!

It was a good Aidiladha for me this year. Thanks to my mom and to all my uncles. And congratulation to anyone who performed their weeding during this breaks. Hopefully you all having blessful marriage.

TRANSFORM??? What is means by this word? Having discussion last night with a lecturer from FKKSM about this topic. During transformation, which parts is very critical? The leader's parts or from the follower's side? But both parts are very important during transformation occurs. Looking forward or shift paradigm are words that synonim to transformation I think.

And the big question is "Where are We(1 Malaysia) now?". Are we still in IT era or moving towards K-Economy and biotechnology era? The discussion just ending there, no conclusion be decide yesterday. hahaha.

p/s: All I need just "I'm sorry" and everythings will become normal as usual.


Forgive n Forget

Total Pageviews